Najpoznatije zubalo Holivuda

Najpoznatije zubalo Holivuda

Spomenuo sam Voltona Goginsa u prethodnom podkastu kao jednog od najboljih likova u serijama. Nikada glavni lik u serijama, ali nikada ni u senci glavnog i uvek jednako važan. Vrlo lako može da bude i na strani pravde i na strani nepravde. Pre dva meseca napunio je 50 godina. Sa desne strane uloge u serijama "Prljava značka" (The Shield), "Sinovi anarhije" (Sons of Anarchy) i "Pravednik (Justified). Naravno da takva njuška nije mogla da promakne ni Tarantinu, pa je dobio manju ulogu u "Đangu", a mnogo veću, maltene glavnu u "Podlih osam". Trenutno glumi u seriji "The Righteous Gemstones" sa Džonom Gudmanom i ima ofarbanu sedu kosu (četvrta slika). S vremena na vreme pozajmljuje glasove recimo kauboju u crtanom filmu "Neukrotivi Spirit" i Sesilu Stendmanu u "Invincible".

Treba reći da je prošao kroz težak period u trenucima kada je igrao ulogu koja će ga proslaviti i nakon koje će se probiti. Dok je igrao ulogu Šejn Vendrela u seriji "Prljava značka", njegova supruga je izvršila samoubistvo skokom sa zgrade. Nakon nekoliko godina se ponovo oženio i ima jednog sina.

Nedavno je bilo okupljanje povodom desetogodišnjice kraja serije "Prljava značka". Bilo je veoma dirljivo, jer su glavni akteri kroz suze slušali kako tvorac serije Šon Rajan priča, da je njegova ćerka tek skoro gledala seriju, jer je bila dete kada se prikazivala, i da mu je rekla "ovo je nešto najbolje što sam gledala". I sam Šon se rasplakao.

Bilo kako bilo Voltona ćemo sigurno u budućnosti gledati u još nekim dobrim serijama i filmovima, jer tu nema greške.

Iz iste kategorije