Pafi - standardni deo svakog podkasta Ubod kulture

Pafi - standardni deo svakog podkasta Ubod kulture

Ruši mikrofone, laje, hrče, cupka nogama, umijava se gostima. Sada već ima mnogo godina. Našao sam je pre 11 godina na Dedinju i na ogrlici joj je pisalo Pafi. Mislio sam da je nečiji pas i još uvek se pitam da li je bila nečiji pas ili je bila u nekoj zgradi, pa su joj stanari stavili ogrlicu. Nije se najbolje snalazila na ulici, delovala je dezorijenstisano. Polepio sam tada svuda papire sa njenom fotografijom, niko se nije javio. Posle desetak dana sam se vratio kod škole Radomir Putnik, gde sam je i našao, pustio sam je da vidim hoće li ići negde, poprilično se udaljila, nešto je njuškala, ja sam tada imao još jednog psa i zajedno smo je gledali iz daljine, međutim okrenula se i trčeći vratila ka nama. Kada sam je prvi put odveo kod veterinara, rekao mi je opet vi.

"Mi smo prvi put u vašoj ordinaciji." Tada mi je rekao da liči na australijskog terijera koji je bio par dana ranije i da je to jedini pas te rase u celom gradu. Tako da moguće da je Pafi mešanac te rase. Mnogi pitaju koja je rasa...ostalo je na tome da je mešanac. Vrlo je inteligentna, neustrašiva, prema ljudima je super, prema većini drugih pasa vrlo prgava, skače i na rotvajlere. Bolje se ona snalazila na ulici nego što sam ja mislio.

U svakom slučaju polako ali sigurno postala je deo porodice i nevidljivi je deo svake epizode podkasta. Gledamo se i ovog četvrtka od 18h u 11. epizodi podkasta "Ubod kulture".

Iz iste kategorije