Neverovatna i dirljiva priča zvezde "Prijatelja"

Neverovatna i dirljiva priča zvezde "Prijatelja"

Neverovatna i dirljiva priča zvezde "Prijatelja"

Kada se i retko pojavi u medijima, uvek se pojavi sa ćerkom. Na desnoj ruci ima istetoviran lanac od bicikla i iznad piše Marina.

Glumac Mat Leblank najpoznatiji kao Džoi iz prijatelja je neverovatnom roditeljskom posvećenošću uspeo da pomogne ćerkici da se izleči. Kada je imala 11 meseci njegovoj ćerkici je postavljena teška dijagnoza - problem s mozgom, jedan oblik displazije. To je uticalo na njene motorne sposobnosti, a i nije izgledala zdravo. Doktori nisu davali dobre prognoze. Da nevolja bude veća tada se Mat razveo od žene.

„Mislio sam da ću doživeti nervni slom. Neko vreme sam se posvetio samo ćerki Marini, maltene nisam izlazio iz kuće. Nisam želeo da se predam. Doktori su primetili da joj se stanje drastično poboljšava. Sa dve godine je bila mnogo bolje. Godinama nisam želeo da imam bilo kakav raspored, pa su i snimanja novih projekata trpela. Ali sve se isplatilo. Marina sada ima 17 godina i stanje joj je potpuno dobro. Najdraže mi je vreme provedeno s njom. Jako smo povezani i Marina je najbolje što mi se dogodilo u životu.“

Iz iste kategorije