UNDINE

UNDINE

UNDINE, novi film Kristijana Pecolda, od 18. februara u bioskopima širom Srbije!

Film oživljava mit misterioznog vodenog duha kroz modernu bajku u savremenom obespravljenom svetu.

Glavna junakinja filma, Undine, igra je mlada zvezda evropskog filma Paula Ber, je istoričarka koja radi kao kustoskinja u jednom od muzeja u Berlinu. Nestvarno lepa, zna sve o Humbolt Forumu, a način na koji iznosi svoje znanje posetiocima muzeja o istoriji grada koji je izgrađen na močvari je koliko profesionalno toliko i graciozno.

Njena stara ljubav Johanes odlazi, i ceo njen svet se raspada. Dani prolaze, a njen pogled dok drži prezentacije luta prema dvorišnom kafeu tražeći da li je on i dalje tu...ili je još uvek tu...ili je opet tu.

Sasvim slučajno upoznaje Kristofa, ronioca koji radi na podvodnim istraživanjima. Zaljubljuje se u njega i čini se da novi život za nju tek počinje...

Od 18. februara u bioskopima DKC, Art bisokop Kolarac, Kombank dvorana, Cine Grand, Fontana, Tuckwood, Cineplexx Ušće, Cineplex Big, Kulturni centar Novog Sada, Eurocinema Subotica, Abazija Palić, Kulturni centar Leskovac (od 1. marta), Kulturno obrazovni centar Boljevac 26. februara (samo taj dan) potražite Undine.

Trejler

Five Stars Film Distribution

Iz iste kategorije