Ako si bogatiji od drugih napravi veci sto a ne vecu ogradu

Ako si bogatiji od drugih napravi veci sto a ne vecu ogradu

Džon Bon Džovi zajedno sa suprugom drži tri restorana u kojima ljudi plaćaju koliko mogu i ako mogu. Na meniju nema cena. Sve namirnice se nabavljaju u krugu od par kilometara i svako može da dođe da volontira i da učestvuje. Često on i njegova supruga spremaju hranu. Otvorio je fondaciju Jon Bon Jovi Soul, koja nastoji “prekinuti ciklus siromaštva, gladi i beskućništva”.

Svoju današnju suprugu Doroteu upoznao je još u srednjoj školi, kada je prepisivao od nje na testu iz istorije. Nakon četiri godine nakratko su prekinuli, a sve zbog slave koju je stekao zahvaljujući bendu. Dorotea Harli odlučila je da neće samo da sedi kod kuće dok on putuje i svira po svetu, pa ga je ostavila. Upravo u tom periodu napisao joj je pesme „Janie Don’t You Take Your Love to Town“ i "Bed of Roses". Pomirili su se nakon što je došao u kuću njene majke i zamolio je da pokušaju ponovno.
Nakon što je bend izdao njihov treći album ‘Slippery When Wet’, izmoreni roker imao je slom. Vozeći se u svom automobilu na putu do psihijatra 1991. godine, uveliko je razmišljao da iskoči iz jurećeg automobila i okonča svoje muke. Supruga ga je zaustavila i pomogla mu je da prebrodi krizu.
Zajedno imaju četvoro dece i 31 godinu su u braku.

Iz iste kategorije