Prošle godine Danny Trejo je spasao život detetu iz prevrnutog automobila!

Prošle godine Danny Trejo je spasao život detetu iz prevrnutog automobila!

"Nisam mislio da ću preživeti 60-te godine prošlog veka. Birao sam loše uzore. Izabrao sam ujaka koji je bio zavisnik i bavio se oružanim pljačkama. Međutim, što se mene tiče, bio je najbolji lik na svetu" izjavio je jednom prilikom Danny Trejo.

Poznati glumac već se u ranoj mladosti susreo s konzumiranjem opojnih sredstava pa je tako sa samo 12 godina probao heroin. Našao se usred sveta kriminala, a dobar deo mladosti proveo je iza zatvorskih rešetaka, a u zatvoru je stekao titulu prvaka lake i teške kategorije u boksu. Uprkos burnoj prošlosti, događaj kada je završio u samici i kada je bio blizu smrtne kazne ga je preobratio. Čim je izašao iz zatvora počeo je da pomaže zavisnicima.

Učestvovao je u programu Anonimnih narkomana za odvikavanje od droga. Na jednom od ovih sastanaka upoznaje mladića koji je imao kontakte u filmskoj industriji i koji mu pomaže da dobije ulogu u filmu "Pomahnitali voz" što je bio uvod u njegovu filmsku karijeru. Danny se nije zaustavio samo u pomaganju zavisnika već je nakon gomile uspešnih uloga, počeo da vodi restorane i barove u kojima zapošljava ljude kojima je potrebna druga šansa. Time im omogućava da počnu ispočetka, kao što se i njemu pružila šansa.

Poslednji njegov herojski podvig bio je spašavanje deteta. Naime ugledao je vozača koji prolazi kroz crveno svetlo na semaforu i udara u drugi automobil, koji se od te siline prevrnuo.

Na zadnjem sedištu tog automobila bio je dečak, a vozila je njegova baka. Oboje su bili zarobljeni u smrskanom vozilu pa su se Trejo i jedna žena udružili da ih oslobode pre dolaska hitne pomoći.

Iz iste kategorije