036 - Uloge tumačili....gošća: Tatjana Stanković-Glasovi iz detinjstva

036 - Uloge tumačili....gošća: Tatjana Stanković-Glasovi iz detinjstva

Sećate se sinhronizacije 90-ih i onog čuvenog uloge tumačili - Violeta Peković, Nebojša Burović, Tatjana Stanković, Goran Peković...Taj kvartet stajao je iza sinhronizacije svih crtaća tih godina. Moja gošća u 36. epizodi podkasta Ubod kulture je jedna od četvoro legendi mnogih detinjstava- Tatjana Stanković. Epizoda je izašla., link u komentaru, ispod posta.

Hajdi, Vilma iz Kremenka, Vini iz Alfreda Džonatana Kvaka, zec iz "Laku noć deco", Kejli iz "U potrazi za Kamelotom" takođe pozajmila glasove u crtanima i serijama Iznogud, Sandokan, Urmel, Bejblejd, Digimoni, Mladi mutanti nindža kornjače, Mali leteći medvedići, Spejs džem (Tviti, Lola, Gica) i mnogim drugim.

Razgovarali smo kako je izgledao proces sinhronizacije na BK-odvijao se u stanu Nebojše Burovića (koji nas je napustio prošle godine), o njenoj lutkarskoj karijeri i o tome kako je sa lutkarskim predstavama obišla ceo svet-(bilo je i dosta neobičnih iskustava).

Saznajte i kako je Tatjana uticala da jedna devojčica progovori nakon šest meseci ćutanja, zašto je jedna epizoda Alfreda Dž. Kvaka bila ukinuta i kako je izgledala najluđa predstava kojoj je Tatjana prisustvovala. Uživajte. 

Iz iste kategorije